Kuinka perustaa startup-yritys?

Kun pyrit nopealla aikataululla eteenpäin ja tähtäimesi ovat kansainvälisillä markkinoilla, kannattaa hakeutua SparkUpin palveluiden piiriin.

SparkUpin palvelut muodostavat neljästä kokonaisuudesta, jotka ovat StartingUp- ja TeamingUp-työpajat, BusinessUp-kiihdytysohjelma ja LevelUp-yrityshautomo.

StartingUp – yrittäjyyden ensiaskeleet

StartingUp -työpajoissa opit mistä yrittäjyydessä on kyse ja mistä voit tietää, onko ideasi kannattava. StartingUp valmennus kattaa kaksi iltapäivän mittaista tapaamista joissa saat yrittäjyysvalmennusta sekä tukea niin asiantuntijoilta kuin muilta samassa tilanteessa oleviltakin. Ympäri vuoden toimivissa pajoissa saat apua yrittäjyystaitojen kartuttamiseen, ideasi kehittämiseen, asiakkaasi tunnistamiseen, markkinointiin, myyntiin, rahoitukseen ja kannattavuuslaskelmiin.

TeamingUp – apua tiimin kokoamiseen

TeamingUp -työpajat tähtäävät ideoiden ja ihmisten törmäämiseen. Pajoja järjestetään eri teemoilla startupien rekrytoinnista eri osaajatapaamisiin. Lähde mukaan avoimin mielin – ehkä sinullekin löytyy juuri se oikea tiimi lähteä unelmoimaan isosti!

BusinessUp ja Startup Journey – intensiiviset yrittäjyyden viikot

Toistuvasti järjestettävissä kiihdytysohjelmissa BusinessUpissa ja Startup Journeyssa paneudutaan kasvua hakevan startupin arvolupauksen rakentamiseen ja kiteyttämiseen sekä muihin starteille tärkeisiin aihepiireihin. Mukaan voi hakea kypsässä ideavaiheessa, tai jo toimintansa aloittaneen yrityksen kanssa. Yhteisen ohjelman lisäksi jokaista tiimiä valmentaa oma mentori. Kysy meiltä myös toimialakohtai­sista kiihdyttämöistä. Korkeakouluopiskelijoiden on mahdollista saada opintopisteitä ohjelmista. Molemmat ohjelmat ovat englanniksi.

LevelUp – kun on aika laajentaa yritystoimintaa

LevelUp tarjoaa jo toimivalle yritykselle tukea liiketoiminnan kehittämiseen, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan tehostamiseen sekä rahoituksen järjestämiseen. Autamme yhteistyökumppanuuksien rakentamisessa sekä osaavien työntekijöiden löytämisessä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ja viestinviejänä alueen yritysten, yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, rahoittajien sekä tutkimus- ja kehitysorganisaatioiden välillä. Yrityksesi käytössä on laaja alueellinen, kansallinen ja kansainvälinen verkostomme.