Yhteisöllisyyttä kahdessa kerroksessa

Tavallisesti SparkUp on avoinna arkisin klo 9.00–16.30, mutta toimintaa on usein myös iltaisin. SparkUpin n. 800 neliömetrin tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen.

Työpisteet ylemmässä kerroksessa sijaitsevan keittiön yhteydessä ovat käytössäsi ilman varausta.

Lisäksi SparkUpissa on varattavissa 100 henkilön tapahtuma-areena isolla näytöllä ja noin 20 henkilön valmennushuone jossa on videotykki.

Huomaathan, että SparkUpin pääovelle johtavat portaat. Esteetön sisäänkäynti SparkUpiin tapahtuu rakennuksen toisesta päästä. Katso lisätiedot esteettömästä saapumisesta. Esteetön WC sijaitsee ylemmässä kerroksessa.

Tilavaraukset

Varaa online

Lisätietoja tilavarauksista: Johanna Johansson, johanna.johansson@businessturku.fi

Varattavat tilat

Tapahtuma-areena ja valmennushuone Silo ovat varattavissa maksutta yrittäjyyteen liittyviin tapahtumiin ja tapaamisiin. Kahta neuvotteluhuonetta tarjoamme maksutta aivan alkuvaiheen tiimeille 4 tuntia kuussa.

Varaathan itsellesi aikaa tilojen järjestelemiseen ennen ja jälkeen oman tilaisuutesi. Jos järjestetä tilaisuuden, jossa on tarjoilut kokoathan kaikki astiat tilaisuuden päätyttyä sivuun ja sovit astioiden nopeasta noudosta. Jos tilaisuus toteutuu illalla ja olet viimeinen joka on SparkUpilla laitathan hälytykset päälle ennen kuin poistut tilasta. Ohjeet hälytysjärjestelmään löydät alakerrasta molempien ulko-ovien läheisyydessä sijaitsevista hälytyspaneleista.

SparkUpin tapahtuma-areena
SparkUpin tapahtuma-areena

Tapahtuma-areena sopii workshopeille, luennoille, hackathoneille ja muille vastaaville isoikkin tilaisuuksille. Maksimihenkilömäärä on 100. Tilassa on iso näyttö, esitystietokone, kaksi mikkiä ja äänentoistojärjestelmä.

Valmennushuone Silo SparkUpin toisessa kerroksessa sopii enintään 20 hengen valmennuksille ja kokouksille. Tilassa on videotykki ja näyttö sekä äänentoistojärjestelmä.

Kokoushuone Trikoo on sopiva enintään kuuden ja pienempi kokoushuone Sulo neljän hengen tapaamisille. Molemmat sijaitsevat SparkUpin ensimmäisessä kerroksessa. Molemmissa tiloissa televisio ja valkotaulu.

SparkUpin keittiön yhteydessä olevat tilat ovat käytettävissäsi ilman ajanvarausta.